Analytische bestanddelenEiwit 15% | Vetgehalte 16% | Ruwe celstof 3% | Ruwe as 6% | Calcium 0,90% | Fosfor 0,30% | Methionine 0,35% | Lysine 0,80% | Threonine 0,50% | Tryptofaan 0,15% | Cystine 0,25%
SamenstellingGranen | Noten (gepelde pinda's 10%) | plantaardige bijproducten | fruit (fruit 5%) | zaden | groenten | oliën en vetten | mineralen | klei | suiker | MOS | yucca
Additieven per kgVitamine A 8000 I β-Caroteen 4,80 mg | Vitamine D3 1650 IE | Vitamine E 95 mg | Vitamine K3 3 mg | Vitamine B1 8 mg | Vitamine B2 17,50 mg | Calcium-D-Pantothenaat 22 mg | Vitamine B6 6,50 mg | Vitamine B12 0,03 mg | Vitamine C 55 mg | Niacine 90 mg | Foliumzuur 1,65 mg | Biotine 0,29 mg | Choline chloride 670 mg | 3b202 (jodium) 2,30 mg | E4 (koper) 11 mg | 3b503 (mangaan) 110 mg | 3b605 (zink) 105 mg | E8 (selenium) 0,22 mg