Analytische bestanddelenruw eiwit 39%
ruw vet 18%
ruwe as 9%
Ruwe celstof 4%
vochtgehalte 12%
calcium 1,4%
Fosfor 1,1%
Omega-6FA 2,8%
Omega-3FA 0,5%
DHA/EPA 0,2% / 0,2%
SamenstellingRuw kalkoenvlees (19%), vers kippenvlees (18,5%), rauw kwartelvlees (4%), rauw hele snoek (4%), rauw hele haring (4%),
rauwe kalkoenlever (4%), verse kippeninterieur (lever, hart) (4%), verse eieren (4%), gedroogd kalkoeneiwit (4%), gedroogd kippeneiwit (4%),
gedroogd haringeiwit (4%), gedroogde kippenlever (4%), droog ei (4%), hele rode linzen, hele kwartelbonen, hele groene linzen, kippenvet (3%),
hele witte bonen, hele kikkererwten, linzenvezels, hele erwten, koolvisolie (0,5%), erwtenzetmeel, gedroogde zeewier, Nieuw-Zeelandse
groenlipmossel, verse hele boternootpompoen, verse hele tuinpompoen, zout, verse hele appelen, verse hele wortelen, verse hele peren, verse
hele courgette, gedroogde cichoreiwortel, verse rode bietbladeren, verse boerenkool, verse spinazie, verse radijsbladeren, hele veenbessen, hele
blauwe bosbessen, hele saskatoonbessen, kurkuma, mariadistel, kliswortel, lavendel, heemstwortel, rozenbottel.
TOEVOEGINGSMIDDELEN (per kg) Technologische toevoegingsmiddelen: tocoferolextract uit plantaardige oliën: 121 mg, citroenzuur: 40 mg. Sensorische toevoegingsmiddelen:
Rozemarijnextract: 80 mg. Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b606 (zink: 112,5 mg), 3b406 (koper: 11 mg), 3a821 vitamine B1: 19,6 mg, 3a841 vitamine B5:
10 mg, 3a700 vitamine E: 90IE. Zoötechnische toevoegingen: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 1x10^9 CFU.