Analytische bestanddelenEiwit 22%, vetgehalte 10%, ruwe as 6,5%, ruwe celstof 2,5%, calcium 1,2%, fosfor 1%, omega 6-vetzuren 2%, Omega 3-vetzuren 0,2%
SamenstellingGranen (o.a. 8% maïsvlokken), vlees en dierlijke bijproducten (o.a. 12,25%, gevogelte (7,8% vers gevogelte)), plantaardige bijproducten (o.a. 3% gedroogde bietenpulp, 3% tarwegries, 0,39% witlofwortel), oliën en vetten (o.a. 1% visolie, 0,1% zonnebloemolie), groenten (o.a. 4% wortels in de rode brokken*, 4% spinazie in de groene brokken*), mineralen, vis en -bijproducten, gist. * De groene
brokken maken 7% uit. 7% in de rode brokken. Energie: 360,1 kcal / 100 g.
Additieven per kgVitamine A 12.000 IE, vitamine E 70 mg, vitamine C 50 mg, vitamine K3 2 mg, 1.000 IE, vitamine B1 4,8 mg, biotine 417μg, calcium-D-pantothenaat 26 mg, foliumzuur 1 mg, Niacinamide 32 mg, Vitamine B6 26 mg, vitamine B12 62μg, vitamine B2 11 mg, Vitamine D3 1200 IE, jodium 2 mg, selenium 0,2 mg, zink (zinkoxide) 70 mg, koper (koper (II) sulfaatpentahydraat) 10 mg. Technologische toevoegingen: Antioxidanten. Sensorische toevoegingen: Kleurstoffen