Analytische bestanddelenEiwit 16,5%, vet 3,3%, ruwe as 8%, ruwe celstof 20%
Samenstellingplantaardige bijproducten (44% alfalfa), groenten, fruit, kruiden (0,5% peterselie, 0,45% brandnetel, 0,25% paardenbloem, 0,25% goudsbloem, 0,25% kamille, 0,15% melisse, 0,15% munt), mineralen, oliën en vetten (0,5% lijnzaadolie)
Additieven per kgNutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 13500 IE, vitamine D3 1900 IE, Vitamine C (ascorbylmonofosfaat, calciumnatriumzout) 650 mg; koper (koper-(II)-sulfaat, pentahydraat) 9 mg, ijzer (ijzer-(II)-sulfaat, monohydraat) 60 mg en (ijzer(III)oxide) 430 mg, jodium (calciumjodaat, watervrij) 1,2 mg, mangaan (mangaan-(II)-oxide) 45 mg, selenium (natriumseleniet) 0,24 mg, zink (zinksulfaat, monohydraat) 80 mg; technologische toevoegingsmiddelen: sepioliet 300 mg. antioxidanten