Analytische bestanddelenRuw eiwit 17,5 %, ruw vet 6,0 %, ruwe vezel 2,0 %, ruwe as 7,0 %, vocht 14,0 %
SamenstellingPlantaardige bijproducten, eendenproteïne* (16,5%), maïsmeel, maïs, rijst, zalmmeel (3,5%), gehydrolyseerd eiwit, zonnebloemolie, kaliumchloride, gist*, natriumchloride, zeewier*, lijnzaad, gedroogd ei, mosselvlees*, gist* (geëxtraheerd); *)gedroogd
Additieven per kgVitaminen / kg: Vitamine A (3a672a) 12000 I.E., Vitamine D3 (3a671) 600 I.E., Antioxidanten, tocoferol-extracten uit plantaardige oliën 1b306(i). Sporenelementen / kg: IJzer (ijzer(II)sulfaat, monohydraat 3b103) 50 mg, Koper (koper(II)sulfaat-pentahydraat 3b405) 11 mg, Zink (zinkoxide 3b603 80 mg, aminozuren-zinkchelaat, hydraat 3b606 15 mg) 95 mg, Mangaan (mangaan(II)oxide 3b502) 21 mg, Jodium (calciumjodaat, watervrij 3b202) 1,8 mg, Selenium (natriumseleniet 3b801) 0,15 mg.